Onlangs voltooide projecten

Om u een idee te geven van de projecten die we onlangs hebben uitgevoerd.

· Wijkcentrum Van Oldenbarneveltlaan: Bij dit project hebben wij alle muren en deuren opnieuw geverfd, muren verwijderd en nieuwe muren met isolatie geplaatst, laminaat gelegd en diverse kleine klussen uitgevoerd.

· Samenwerking met groot bouwbedrijf: Wij krijgen regelmatig verf- en schoonmaakopdrachten van een groot bouwbedrijf. Dit toont ons vermogen om samen te werken met andere professionals in de bouwsector en zorgt voor een soepele, efficiënte afhandeling van de projecten.

Wijkcentrum

Wanden en verlichting

Waarom kiezen voor Kardo Schilderwerken?

· Ervaren en professionele vakmensen
· Uitstekende klantenservice
· Kwaliteit en precisie staan voorop
· Scherpe prijzen
· Vrijblijvende offerte op maat

Direct bellen
Stuur een e-mail
Onze unieke aanpak

Bij Kardo Schilderwerken begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand werk tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij een unieke aanpak die ons onderscheidt van andere bedrijven in de regio.

Kwaliteit en professionaliteit

Onze ervaren en professionele vakmensen zorgen voor een uitstekende afwerking en een hoogwaardig eindresultaat. We staan garant voor de kwaliteit van ons werk en zorgen ervoor dat uw project met zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Direct beschikbaar

We zijn ons bewust van de lange wachttijden die bij veel andere bedrijven vaak voorkomen. Daarom zijn we er trots op dat we per direct beschikbaar zijn om aan uw project te beginnen. Onze flexibele en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat uw project snel en soepel wordt uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

Klantgericht

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat we een oplossing bieden die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Bij Kardo Schilderwerken zorgen we ervoor dat u zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Scherpe prijzen

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij Kardo Schilderwerken bieden we u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. We zijn ervan overtuigd dat we een competitief en aantrekkelijk prijsniveau hanteren, zonder in te leveren op de kwaliteit van het geleverde werk.

Kies voor Kardo Schilderwerken

Kies voor een bedrijf dat met u meedenkt en een oplossing biedt die past bij uw wensen en budget. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf het verschil dat Kardo Schilderwerken kan maken voor uw project.

Naast onze hoofddiensten bieden wij ook hulp bij diverse kleine klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan het ophangen van gordijnen, monteren van meubels, of het repareren van lekkages. Geen klus is te klein voor ons team van professionals.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw schilder- en onderhoudsprojecten in Groningen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden.

Contact
CONTACT